Afdekzeil met ringen

Een groen afdekzeil met ringen is eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld een aanhangwagen of ander object dat u ermee wilt afdekken. Het bevestigingsmateriaal haalt u eenvoudig door de ringen heen, waardoor het afdekzeil stevig vast komt te zitten. Zo wordt hetgeen u afdekt optimaal beschermt en voorkomt u bij transport dat een deel van de lading verloren gaat.

Koop een afdekzeil met ringen voor een ideale afdekking

Met een waterdicht afdekzeil met ringen kunt u verschillende objecten tegen weer en wind beschermen. Ook is het een ideaal groen dekzeil om op uw aanhangwagen vast te maken. Dit doet u eenvoudig door bevestigingsmaterialen door de ringen te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spanrubbers en elastieken. Daarnaast kunt u een afdekzeil kant-en-klaar met ringen en al kopen, maar kunt u ook zelf ringen aan een groen dekzeil toevoegen. Deze kunt u namelijk los in onze webshop bestellen.

Kies voor een standaardformaat of laat een zeil op maat maken

U kunt ervoor kiezen om een standaardformaat afdekzeil met ringen te kopen, maar het is ook mogelijk om een op maat gemaakt groen dekzeil te bestellen. Beide opties hebben zo hun eigen voordelen. Wanneer u een standaardformaat bestelt, ontvangt u deze al binnen twee werkdagen. Deze worden namelijk uit grote voorraad geleverd. Kiest u voor een op maat gemaakt groen dekzeil, dan duurt de levering wat langer, maar dan heeft u wel een zeil dat perfect op uw aanhanger of ander object past.

Profiteer van een snelle levering

Zowel in Nederland als in België kunt u op een snelle levering van uw afdekzeil met ringen rekenen. Bestel dit zeil en eventuele bevestigingsmaterialen vandaag nog in onze webshop. Wij leveren zeilen van duurzame kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wilt u een groen dekzeil op maat laten maken? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor belt u naar +31115618840 of stuurt u een e-mail naar verkoop@vandersneppen.nl.

© 2012 - 2020 Webshop Van der Sneppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel