Afdekzeil met ringen

Een groen afdekzeil met ringen is eenvoudig te bevestigen aan een aanhangwagen of ander object dat u ermee wilt afdekken. U haalt het bevestigingsmateriaal eenvoudig door de ringen heen, om uw gewenste object af te dekken. Zo profiteert u van optimale bescherming en voorkomt u bij transport dat een deel van de lading verloren gaat.

Koop een afdekzeil met ringen voor een ideale afdekking

Met een waterdicht afdekzeil met ringen kunt u verschillende objecten tegen weer en wind beschermen. Zo is het bijvoorbeeld een ideaal groen dekzeil om op uw aanhangwagen vast te maken. Dit doet u eenvoudig door bevestigingsmaterialen, zoals spanrubbers en elastieken, door de ringen te halen. U bestelt een afdekzeil kant-en-klaar inclusief ringen, of u voegt zelf ringen toe aan uw groen dekzeil. De ringen zijn namelijk ook los te koop in onze webshop.

Kies voor een standaardformaat of laat een zeil op maat maken

U kunt ervoor kiezen om een standaardformaat afdekzeil met ringen te kopen, maar het is ook mogelijk om een op maat gemaakt groen dekzeil te bestellen bij Van der Sneppen B.V.. Wanneer u een standaardformaat bestelt, ontvangt u deze al binnen twee werkdagen omdat we uit onze voorraad leveren. Bij een op maat gemaakt zeil duurt de levering wat langer, maar dan heeft u wel een zeil dat perfect op uw aanhanger of ander object aansluit.

Profiteer van een snelle levering

Zowel in Nederland als in België profiteert u van een snelle levering van uw afdekzeil met ringen. Bestel dit zeil en eventuele bevestigingsmaterialen vandaag nog in onze webshop. Wilt u een groen dekzeil op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar +31115618840 of te e-mailen naar verkoop@vandersneppen.nl.

© 2012 - 2021 Webshop Van der Sneppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel