Winterzeil zwembad

Met een winterzeil dekt u uw zwembad in de winter af om ervoor te zorgen dat deze niet volstroomt met bladeren en ander vuil. Zo voorkomt u dat u in de zomer veel werk heeft om het zwembad weer in topconditie te krijgen. Bovendien vergroot u de levensduur van het zwembad wanneer u er ’s winters een op maat gemaakt afdekzuil overheen legt. Een winterzeil is de aanschaf dus zeker waard.

Een winterzeil dat uw zwembad perfect afdekt en zo beschermt tegen vuil

Wanneer u een winterzeil voor uw zwembad koopt, wilt u natuurlijk zeker weten dat deze het zwembad perfect afdekt. Anders komt er alsnog vuil in het zwembad en is het niet optimaal beschermd. Daarom bestelt u het best een zeil bij Van der Sneppen B.V. In onze webshop vindt u een ruim assortiment winterzeilen in standaardmaten en heeft u bovendien de mogelijkheid om een afdekzeil op maat te laten maken voor uw zwembad. De standaardformaten worden uit onze ruime voorraad geleverd en heeft u hierdoor al binnen een à twee werkdagen in huis. Deze snelle levering geldt voor Nederland, maar ook in België leveren we snel, omdat ons bedrijf zich in de buurt bevindt. De op maat gemaakte afdekzeilen hebben een wat langere levertijd, omdat dit maatwerk betreft. Ook deze zeilen ontvangt u echter zo snel mogelijk.

Kies uit een ruim assortiment op maat gemaakte afdekzeilen

Naast een winterzeil voor uw zwembad kunt u bij Van der Sneppen B.V. ook andere op maat gemaakte afdekzeilen kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een afdekzeil voor uw aanhanger? Of heeft u juist een afdekzeil met ringen nodig dat u voor verschillende toepassingen kunt gebruiken? Wat uw wensen ook zijn, in onze webshop vindt u zeker een zeil dat hierop aansluit. Of dit nu een op maat gemaakt afdekzeil voor uw zwembad is of een winterzeil om uw boot ’s winters te beschermen.

Houdt uw zwembad en zeil in topconditie

Om het op maat gemaakte winterzeil in net zo’n goede conditie te houden als uw zwembad, bevelen wij u aan om naast dit afdekzeil ook speciale reinigingsproducten te bestellen. Dit doet u eenvoudig in onze webshop waar u ook gemakkelijk de standaardformaten koopt. Voor een op maat gemaakt afdekzeil voor uw zwembad neemt u het best contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31115618840 of een e-mail te sturen naar verkoop@vandersneppen.nl.

© 2012 - 2020 Webshop Van der Sneppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel