Een winterzeil voor uw zwembad

Met een winterzeil als afdekking voor uw zwembad zorgt u ervoor dat deze niet vol komt te liggen met bladeren en ander vuil. Met deze afdekking voorkomt u dus dat u in de zomer veel werk heeft om het zwembad weer in topconditie te krijgen. Bovendien vergroot u de levensduur van uw zwembad wanneer u er ’s winters een op maat gemaakt afdekzuil overheen legt. Afdekking van uw zwembad door middel van een winterzeil biedt dus diverse voordelen.

Een winterzeil dat uw zwembad perfect afdekt en zo beschermt tegen vuil

Wanneer u een winterzeil koopt, wilt u natuurlijk zeker weten dat deze voor perfecte afdekking van uw zwembad zorgt. Daarom bestelt u de afdekking van uw zwembad bij Van der Sneppen B.V. In onze webshop vindt u een ruim assortiment winterzeilen in standaardmaten en heeft u bovendien de mogelijkheid om een afdekzeil op maat te laten maken voor uw zwembad. De standaardformaten worden uit onze ruime voorraad geleverd. Waardoor u al binnen een à twee werkdagen uw producten in huis heeft. De op maat gemaakte afdekzeilen hebben een wat langere levertijd, omdat dit maatwerk betreft. Ook deze zeilen ontvangt u echter zo snel mogelijk.

Kies uit een ruim assortiment op maat gemaakte afdekzeilen

Naast een winterzeil voor uw zwembad kunt u bij Van der Sneppen B.V. ook andere op maat gemaakte afdekzeilen kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van aardappelkist zeilen? Of heeft u juist een afdekzeil met ringen nodig dat u voor verschillende toepassingen kunt gebruiken? Wat uw wensen ook zijn, wij hebben het voor u.

Neem contact met ons op voor maatwerk of bestel direct

Om het winterzeil in net zo’n goede conditie te houden als uw zwembad, bevelen wij u aan om naast dit afdekzeil ook speciale reinigingsproducten te bestellen. Dit doet u eenvoudig in onze webshop, waar u ook gemakkelijk de standaardformaten winterzeilen koopt. Neem voor maatwerk gerust contact met ons op door te bellen naar +31115618840 of een e-mail te sturen naar verkoop@vandersneppen.nl.

© 2012 - 2021 Webshop Van der Sneppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel