Een spanrubber van 40 cm

Met een spanrubber van 40 cm, zet u eenvoudig en snel uw dekkleed of net vast om ervoor te zorgen dat deze goed op zijn plek blijft. Bij Van der Sneppen B.V. kunt u verschillende soorten spanrubbers kopen, waaronder rubbers van 40 cm. Deze zijn van duurzame kwaliteit en hebben een scherpe prijs. De rubbers kosten niet veel en zorgen ervoor dat het afdekzeil nog beter functioneert, waardoor hetgeen u afdekt optimaal beschermd wordt.

Bevestig uw afdekzeil met een spanrubber van 40 cm

Niet alleen met een spanrubber, bijvoorbeeld van 40 cm, blijft uw dekzeil goed zitten. Door een op maat gemaakt zeil te bestellen, sluit het afdekmateriaal namelijk perfect aan op hetgeen u afdekt. Dekt u bijvoorbeeld een kist of container met een standaardformaat af? Dan is een zeil met een standaardformaat prima. U bestelt uw zeil in combinatie met een spanrubber van 40 cm gemakkelijk in onze webshop. Hierbij profiteert u van snelle levering binnen twee werkdagen!

Kies uit een ruim aanbod aan afdekzeilen en bevestigingsmateriaal

De spanrubbers en onze andere bevestigingsmiddelen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. U gebruikt ze om eenvoudig en snel een afdekzeil mee vast te zetten. Ook onze zeilen zijn geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo verkopen we afdekzeilen met ringen die u eenvoudig aan een aanhanger of ander object bevestigt. Daarnaast vindt u in ons ruime assortiment ook zeilen voor vrachtwagens en zeilen om een kuil mee af te dekken. De keuze is uitgebreid, dus u vindt zeker een zeil voor uw toepassing.

Bestel online of neem contact met ons op

Heeft u spanrubbers of ander bevestigingsmateriaal nodig? Bekijk het assortiment in onze webshop en bestel meteen online. Wilt u een afdekzeil of ander product op maat laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31115618840 of een e-mail te sturen naar verkoop@vandersneppen.nl.

© 2012 - 2021 Webshop Van der Sneppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel