Afdekzeil op maat

Heeft u een afdekzeil op maat nodig voor uw aanhangwagen, boot of ander object dat u af wilt dekken? Dan vindt u bij Van der Sneppen B.V. zeker wat u zoekt. Naast een ruim assortiment zeilen in standaardformaten maken we namelijk ook afdekzeilen op maat. Anders dan bij de standaardformaten is de levertijd wat langer dan twee werkdagen, maar u ontvangt daarentegen wel duurzame kwaliteit tegen een lage prijs.

Een afdekzeil op maat voor verschillende toepassingen

Bij onze zeilmakerij koopt u een afdekzeil op maat voor diverse toepassingen. Dit kan zijn voor bij u thuis, maar we leveren ook zeilen aan bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan zeilen voor het afdekken van:

Zo’n zeil op maat is niet alleen van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd, maar ook nog eens volledig waterdicht. Wat u er ook mee afdekt, u bent ervan verzekerd dat het goed beschermd is tegen weer en wind. Een op maat gemaakt afdekzeil sluit immers perfect aan op hetgeen u afdekt.

Geef uw wensen aan ons door

Wanneer u een afdekzeil of ander soort zeil op maat wilt laten maken, neemt u het best contact met ons op door te bellen naar +31115618840. U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@vandersneppen.nl om uw wensen door te geven. Wij antwoorden dan zo snel mogelijk, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wanneer alles akkoord is, gaan wij spoedig aan de slag om ervoor te zorgen dat u binnenkort het op maat gemaakte zeil ontvangt dat u nodig heeft.

© 2012 - 2020 Webshop Van der Sneppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel