Protectiezeil taxi, directievervoer, bedrijfswagen

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 79,50 (inclusief 21% btw)

Transparant protectiescherm, spatscherm, voor taxi, directievervoer, bedrijfswagen.

Wij leveren transparante zeilen op maat voor bevestiging tussen de stoelen voorin en/of bank achterin de bus of auto. Dit protectiescherm, ook wel spatscherm genoemd, wordt tussen de chauffeur en de bijrijder(s) gemonteerd. Dit scherm zorgt voor een fysieke scheiding net als bij veel toonbanken en kassa's in de winkel.

Spatscherm in bedrijfsbussen en bedrijfsauto's
Samen met een collega op pad gaan naar een klus in één bedrijswagen? Je kunt dan onmogelijk de 1,5 afstand hanteren.
Wij hebben een flexibel transparant protectiescherm ontwikkelt wat gemonteerd wordt aan het dak tussen de stoel van de chauffeur en de bijrijder.

Het Coronavirus verspreidt zich via kleine druppeltjes vloeistof uit de neus en mond van iemand die is besmet. Het scherm houd deze druppeltjes tegen. De beschermde folie is tevens makkelijk schoon te maken.

Veiligheid
Bij de ontwikkeling van dit scherm is rekening gehouden met een aantal zaken. Uiteraard kunnen de veiligheidssystemen zoals airbags en het ventilatiesysteem ongehinderd worden gebruikt. Daarnaast zijn de schermen volledig transprant en blijft de mogelijkheid bestaan om met de passagiers te praten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld plexiglas zijn onze zeilen zacht en flexibel. Het zeil kan niet breken en lichamelijk letsel veroorzaken bij een ongeval. Kortom, naast de bescherming tegen een coronabesmetting komt de overige veiligheid ook niet in het gedrang.

Bevestiging
Bevestiging kan doormiddel van kunststof dakknoppen of klittenband met extreem sterke kleeflaag op de rug voor bevestiging aan de dakbekleding. De klittenband is eenvoudig te plakken en te verwijderen. Bij gebruik van kunststof doppen kunnen deze na het gebruik ook eenvoudig worden verwijderd of vlak tegen het dak blijven zitten.

'Wij maken de schermen volledig op maat naar wens van de gebruiker.'

  • VEILIG
  • Makkelijk schoon te maken
  • Glashelder
  • 100% stof en waterdicht
  • Flexibel en oprolbaar
  • Boven en onderkant stevig gezoomd
  • Onderkant  voorzien van verzwaringsbuisje
  • Bevestigingsmateriaal bijgeleverd

Het gaat hier om een zeer stevige raamfolie die wij in onze zeilmakerij o.a. dagelijks toepassen bij de productie van bootzeilen, veranda-afschermingen en industriële oplossingen.

Levering preventiescherm
Volledig voor u op maat gemaakt en verzonden binnen 3 werkdagen. (Vaak dezelfde dag verzonden met DHL)

Afhalen/inmeten bij onze werkplaats in Terneuzen is uiteraard ook mogelijk.
Indien gewenst kunnen wij het scherm direct in onze werkplaats netjes voor u monteren.

Directe levering mogelijk. Contacteer ons gerust!

© 2012 - 2021 Webshop Van der Sneppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel